A Katolikus Pedagógiai Intézet a katolikus egyházi gimnáziumok tanulói számára meghirdeti a XXVII. Károly Iréneusz Fizika Tanulmányi Versenyt.

A verseny szakmai szervezését az Öveges József Tanáregylet tiszteletbeli tagjaiból, egyetemi oktatókból álló versenybizottság végzi.
A verseny időpontja: 2019. március 29-30. (péntek-szombat)

A verseny házogazdája:Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium  (2100 Gödöllő, Takács Menyhért út 2. Telefon: (+36- 28) 514 995

http://iskola.premontrei.hu/karoly-ireneusz

A versenyen való részvétel szándékát 2019. január 31.-ig a versenyt megrendező iskola szervezőtanárának, Dr. Víg Piroska tanárnőnek kell jelezni a Vig [dot] Piroskaatgek [dot] szie [dot] hu címen!

A verseny megrendezése komoly anyagi terhet jelent a vendéglátó iskoláknak, ezért a korábbi évekhez hasonlóan a versenyzőktől étkezési- és szálláshozzájárulást kérünk. A hozzájárulás összege versenyzőnként 2500 Ft.

Az 1.  forduló (otthoni kísérleti csoportmunka) anyaga letölthető.

A verseny az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt Nemzeti Tehetségprogram keretében támogatott NTP-TMV-18-0042 projekt részeként valósul meg.

 

Hatáskör: 
Katolikus intézményeknek meghirdetett
Jelentkezők/résztvevők köre: 
Diákok
Jelentkezési határidő: 
2019. január 31
, Megosztás