Kedves Rajzszakos Kollégák!

A Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda 10. alkalommal hirdeti meg a 2023/2024-es tanév októberére országos rajzpályázatát, melynek témája Szent Ferenc életéhez kapcsolódik.

A rajzpályázaton óvodás- és általános iskoláskorú gyermekek vehetnek részt.

A technika szabadon választott, az alkotások mérete minimum A/4, maximum A/3-as méretű lehet, paszpartúzni nem szükséges. Amennyiben vegyes technikával készülnek a képek, a ragasztott felületekre kérjük ügyeljenek, a porpasztellel és szénnel készült alkotásokat kérjük fixálni.

Abban az esetben, ha szeretnék a tanulók rajzait visszakapni, az elküldött pályamunkák mellé tegyenek be egy felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot!

Beküldési határidő: 2023. szeptember 22.

Cím:     Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Miskolc
Móra Ferenc u. 1/a
 3 5 3 5
Tel: 46/533-249

Az országos rajzpályázat eredményhirdetésére Szent Ferenc ünnepén, 2023. október 4-én délelőtt, ünnepélyes műsor keretében kerül sor, melyre szeretettel várjuk a díjazott gyermekeket, felkészítőiket.

A pályázatot a Katolikus Pedagógiai Intézet támogatja 

-----

A pályázat rövid beadási határideje miatt, az iskola el fogja fogadni a kicsit később beérkező pályázatokat is. Kérem, hogy vegyék fel a kapcsolatot az iskolával ez ügyben.                                        

 

Hatáskör: 
Katolikus intézményeknek meghirdetett
Jelentkezők/résztvevők köre: 
Diákok
Jelentkezési határidő: 
2023. szeptember 22
Megosztás