Szaktanácsadás kérése

Szaktanácsadás kérése

Ezt az űrlapot csak megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó töltheti ki! Kérjük, jelentkezzen be az OM azonosító és jelszó elnevezésű mezők kitöltésével!

Tisztelt Intézményvezető! 

2015 januárjában megkezdték tevékenységüket a szaktanácsadók. Feladatuk, hogy közvetlenül vagy közvetve segítsék az intézmények és pedagógusok munkáját. Így a pedagógusoknak, ill. az intézményeknek lehetőségük van arra, hogy a minősítésre való felkészüléshez, pedagógiai / szakmai problémák megoldásához vagy egyéb okokból szaktanácsadók segítségét vegyék igénybe. Kérjük, hívják fel kollégáik figyelmét erre a lehetőségre!

Kérhetnek továbbá tájékoztató előadást is a nevelőtestület vagy egy munkaközösség számára. A témák kínálatát folyamatosan bővítjük. Jelenleg szeretnénk megismertetni a kollégákat a szaktanácsadás folyamatával és szerepével, valamint segítséget nyújtani a portfóliókészítéshez és a minősítésre való felkészüléshez.

Ha igényli, hogy felkészült szaktanácsadók segítsék oktató-nevelő munkájukat, kérjük, töltsék ki a honlapunkon található jelentkezési űrlapot.

 

Ha az Önök intézményében több pedagógus számára is kérnek szaktanácsadást, mindenki esetében külön űrlapot töltsenek ki!

Kérjük, hogy NE használjon csupa nagybetűt és ENTER jeleket a szöveges kitöltésekben! További információt Szabó Klára munkatársunktól kérhet a szaktanácsadással kapcsolatban, hétköznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) 8-16 között és pénteken 8-12-ig a 1/479 3008 telefonszámon vagy e-mailben (szabo.klara@kpszti.hu).
Informatikai kérdéseivel kérjük, forduljon Kalácska Gáborhoz 1/ 479 3016 kalacska@kpszti.hu