Figyelmeztető üzenet

Az űrlapot lezártuk, ezért nem lehet kitölteni.

1.      Intézményenként két képzésre pályázhat. Egy űrlapon csak egy képzés pályázatát küldheti be. Amennyiben két képzésre pályázik, kétszer kell kitöltenie, majd beküldenie az űrlapot.
2.      A kitöltés befejezése után a "Beküldés" gombra kell kattintani. Ha a beküldés sikeres, akkor a rendszer mentette a beküldött adatokat és az alábbi üzenet jelenik meg: "Köszönjük, hogy pályázott, az elbírálás után értesítjük az eredményről."
3.      A rendszer visszajelző e-mailt küld, amikor az űrlapot hiba nélkül kitöltötte és beküldte. Amennyiben nem érkezett meg az e-mail a megadott e-mail címre, feltétlenül jelezze Schillingerné Gulyás Ilonának: ilona @ katped.hu.
4.      Amennyiben az űrlap kitöltése hiányos, hibás volt, a "Beküldés" gomb megnyomása után hibaüzenet jelenik meg, amely tartalmazza a hibás mezők nevét is. Aki ebben a helyzetben kilép, annak a módosításai elvesznek, a rendszer semmit nem ment belőlük. A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöltük meg. A hibás, hiányos kitöltést javítani kell, majd ismét a "Beküldés" gombra kell kattintani.

Megosztás