Figyelmeztető üzenet

Az űrlapot lezártuk, ezért nem lehet kitölteni.
A képzés napja(i): 
2023. december 11. 09:0016:00
Helyszín: 
Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest

 

Az IKK Zrt. a szakképző intézmények minőségirányítási rendszerének (MIR) hatékony működtetését segítendő széles körű szakmai támogató tevékenységet végez.

A szakmai támogatás egyik eleme szakértői tanácsadás tematikus workshopok keretében, amit az IKK Zrt. a  Katolikus Pedagógiai Intézettel együttműködésben biztosít a katolikus szakképzés szereplőinek.

A személyes jelenléttel megvalósuló “Intézményi önértékelés” tematikus workshop célja:

•A szakképző intézmény minőségirányítási rendszerének működtetése keretében az átfogó intézményi önértékelés elkészítésének módszertani támogatása.

Gyakorlati(as) segítség nyújtása a szakképző intézmény kétéves rendszerességgel megvalósítandó önértékelési tevékenységéhez, az önértékelés szervezeti és módszertani feladatainak elvégzéséhez, az önértékelés eljárásrendjének, folyamatának, gyakorlati lépéseinek, módszereinek és eszközeinek alkalmazás-szintű elsajátításához, ez által is segítve az intézmény felkészülését minőség-irányítási rendszerének külső értékelésére.

•Az önértékelés eredményeinek az intézményi szakmai-pedagógiai munka és az intézményi működés folyamatos (minőség-)fejlesztésében való felhasználásának,  az  intézmény „tanulószervezetté” válásának támogatása.

A képzés célcsoportja:

A szakképző intézmény önértékelésbe bevont munkatársai, az önértékelő csoportok tagjai. Intézményenként 2-3 fő.

A workshophoz szükséges segédanyagok, eszközök (résztvevők által biztosítandó):

  • Önértékelési kézikönyv
  • Intézményi MIR-leírás
  • Intézményenként legalább egy laptop.

 

Képzésért felelős: 
Képzési idő: 
5 óra
Képzés ára: 

A program csak a Katolikus Egyház fenntartásában működő, illetve a Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények pedagógusai számára vehető igénybe. Számukra a részvétel ingyenes.

Megosztás