Képzések

Képzések


Ezen az oldalon információkat talál a tantárgyakhoz nem köthető pedagógusképzéseinkről.

Ezekkel a képzésekkel az a célunk, hogy hatékony, minél gyakorlatibb támogatást nyújtsunk a pedagógusoknak az örömökkel- nehézségekkel teli  mindennapjaikhoz. 

 

Felelős: Szepsi Rita, pedagógiai előadó 

Elérhetőség: H-Cs.:8.00-16.30, P.:8.00-14.00

Tel.: 061 479 30 30          

E-mail: szepsi.rita@kpszti.hu

 

2016. őszén 5 alkalomból álló előadás- sorozatot indítunk A KÜLÖNLEGES GYERMEK címmel. A szakmai napokon a hátránykompenzációval (HH-s,HHH-s, BTMN-s, ADHD-s gyermekekkel és a hozzájuk való viszonyulással, velük való foglalkozással), továbbá a tehetséges gyermekek támogatásával foglalkozunk. Előadóink nem egy korosztályról, hanem a jelenségről, és azok megoldási lehetőségeiről adnak információt, igyekeznek a gyakorlatban is használható segtíséget nyújtani.

Idén előadóink lesznek: Dr. Gyarmathy Éva, Ternai Gabriella, Farkas Edit, dr. Nagy Emese, dr. Páli Judit, Sarlós Erzsébet, dr. Nagy László.

 

A tanulás támogatását az IKT kompetenciák fejlesztésével igyekszünk megvalósítani hat képzés segítségével.

 

A mérés-értékelés témakör minden pedagógust érint a diákok által évente megírt országos kompetenciamérések alkalmával. Közvetve vagy közvetlenül, minden tanítónak, tanárnak része van abban, hogy első osztálytól kezdve milyen feladatokkal és hogyan támogatja a gyermekek készségeinek a fejlődését. A PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉS TÁMOGATÁSA keretében meghirdetett képzéseink 4 alkalommal, 2 helyszínen adnak információt ebben a témakörben.

 

Egyéb képzéseink között is bizton mindenki talál magának olyan alkalmat, ami segítséget nyújt számára a mindennapi munkájához túl a szaktárgyi feladatinak ellátásán. 

 

Tematikus összefoglaló a 2016/2017-es tanév őszi félévének tantárgyhoz nem köthető képzéseiről.

Időrendi összefoglaló a 2016/2017-es tanév őszi félévének tantárgyhoz nem köthető képzéseiről.

 

Szeretettel várjuk képzéseinkre!

A szerkesztés dátuma: 
2016/09/21