A szakképzési tájékoztató 2023.02.23-i értekezletére a katolikus szakképzésben résztvevő fenntartói kör képviselői és intézményeik kaptak meghívást.

A megbeszélésen előadást tartott Hudacsek László Péterné az Innovatív képzéstámogató Központ szakmai igazgatója, dr. Nagy Zoltán a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal államigazgatási elnökhelyettese, Majer Zoltán a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Szak-és Felnőttképzési Főosztályának főosztályvezetője, Kelemen Károly a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal SZIR-Osztályának osztályvezetője, Kaluha Andrea a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Vizsgaügyviteli Osztályának osztályvezetője.

Az értekezlet meghirdetett témái a következők voltak:

Hudacsek László Péterné előadása:1. Az IKK feladatai módszertani központként és felnőttképzőként 2. Az IKK feladatai államigazgatási szervként 3.Az IKK tájékoztatási feladatai.

dr. Nagy Zoltán előadása: 1.technikumi rangsor, 2. szakképzős tanulók munkaerőpiaci sikeressége.

Mayer Zoltán előadása: 1. SZIR-KRÉTA-beállítások , 2.ösztöndíj-adminisztráció, 3. változások a Kréta-rendszerben.

Kaluha Andrea előadása: 1. a szakmajegyzékes és az OKJ-s vizsgák bejelentése,  2. őszi szakmai vizsgaszervezés  hasznos tapasztalatai 3. vizsgaadminisztráció 4.törzslap-nyilvántartás.

Megosztás