Szakmai programok – Szombathely képzési központ

A 2023/2024-es tanévtől kezdve Budapest mellett Szombathely, Miskolc és Pécs képzési központjainkban kínálunk lehetőséget szakmai programokon való részvételre. 

A Szombathelyen zajló képzéseink helyszíne a 2023/2024-es tanévben: 
Boldog Salkaházi Sára Technikum és Kollégium, 9700 Szombathely, Petőfi Sándor utca 6.

  • A képzési központban megrendezésre kerülő szakmai programokon jelenléti formában lehet részt venni. 
  • A programra történő jelentkezés akkor sikeres, ha ha pár percen belül megérkezik a visszaigazoló e-mail. Amennyiben a levél nem jelenik meg a fő (Elsődleges /Szűrt) levelei között, kérem nézze meg az Egyéb leveleket és a Spam mappát is. Amennyiben ott sem találja, próbálja meg újra a jelentkezést. Ha nem jár sikerrel, keresse munkatársunkat.
  • Programjaink egy része létszámkorlátos. Ha a létszám betelt, a jelentkezést lezárjuk. Amennyiben részvételi szándékát a programért felelős személynek jelzi, visszamondás esetén értestjük.  
  • Kérjük, amennyiben jelentkezett egy programra, azonban mégsem tud részt venni rajta, tájékoztassa a programért felelős kollégát. (Ezzel a helyet is felszabadítja más jelentkezők számára.)
Ha nincs találat, akkor törölje a szűrési feltételeket!
Képzés megnevezése, információ és jelentkezés Dátum Képzési idő Helyszín Célcsoport Kulcsszó Jelentkezés Változás
„Hallod-e te fa komám?” A Népmesekincstár mesepedagógia eszközei és módszerei a teremtésvédelem szolgálatában 2024. március 04. 5 óra Boldog Salkaházi Sára Technikum és Kollégium, Szombathely óvodapedagógus Lezárt A létszám betelt.