Szakmai programok – Miskolc képzési központ

A 2023/2024-es tanévtől kezdve Budapest mellett Miskolc, Szombathely és Pécs képzési központjainkban kínálunk lehetőséget szakmai programokon való részvételre. 

Felhívjuk a figyelmét, hogy jelenleg a 2023/2024-es tanév I. félévének képzéslistáját tettük közzé. A tanév II. félévének teljes programkínálatát 2024. január végén tekintheti meg, a II. féléves szakmai programokra a jelentkezési felületet is ekkor nyitjuk meg. (Ez alól az elsősorban óvodapedagógusok számára meghirdetett szakmai rendezvények kivételek.) 

A Miskolcon zajló képzéseink helyszíne a 2023/2024-es tanévben: 
Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola, 3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán út 27.

  • A képzési központban megrendezésre kerülő szakmai programokon jelenléti formában lehet részt venni. 
  • A programra történő jelentkezés akkor sikeres, ha ha pár percen belül megérkezik a visszaigazoló e-mail. Amennyiben a levél nem jelenik meg a fő (Elsődleges /Szűrt) levelei között, kérem nézze meg az Egyéb leveleket és a Spam mappát is. Amennyiben ott sem találja, próbálja meg újra a jelentkezést. Ha nem jár sikerrel, keresse munkatársunkat.
  • Programjaink egy része létszámkorlátos. Ha a létszám betelt, a jelentkezést lezárjuk. Amennyiben részvételi szándékát a programért felelős személynek jelzi, visszamondás esetén értestjük.  
  • Kérjük, amennyiben jelentkezett egy programra, azonban mégsem tud részt venni rajta, tájékoztassa a programért felelős kollégát. (Ezzel a helyet is felszabadítja más jelentkezők számára.)
Ha nincs találat, akkor törölje a szűrési feltételeket!
Képzés megnevezése, információ és jelentkezés Dátum Képzési idő Helyszín Célcsoport Címszó Jelentkezés Változás
A teremtésvédelem szempontjai iskoláinkban 2024. január 16. 5 óra Miskolc, Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola pedagógus 5-8., pedagógus 9-14. teremtésvédelem Nyitott
A Vallásos- és erkölcsi neveléssel foglalkozó munkacsoport Miskolcra kihelyezett programja 2024. március 05.
2024. április 16.
2X5 óra Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola 3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán út 27. óvodapedagógus Nyitott
ProbléMás gyerekek fejlesztési lehetőségei 2024. február 06. 5 óra Miskolc, Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola fejlesztőpedagógus, pedagógus 5-8., pedagógus 9-14. Nyitott