A képzés napja(i): 
2024. március 08. 09:3018:00
2024. március 09. 09:0014:55
2024. április 19. 10:0018:30
2024. április 20. 09:0013:05
Helyszín: 
Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest
A részletes program a hivatkozásra kattintva letölthető: 
Képzésért felelős: 
Képzési idő: 
30 óra
Változás: 
A jelentkezést lezártuk.
Képzés ára: 

12 000 Ft- a Katolikus Egyház fenntartásában működő, illetve a Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények pedagógusai számára
18 000 Ft- egyéb esetben
A részvételi díj nem tartalmazza a szállás, étkezés költségét. Ebben segítséget tudunk nyújtani, azonban mindenkinek magának kell róla gondoskodnia.

 

 

Jelentkezés
Ezen a felületen tud a képzésre jelentkezni.
A pedagógusoknak az igazolás kiállítása miatt feltétlenül fontos megadniuk az oktatási azonosítójukat. Akinek nincs oktatási azonosítója, írjon be 11 db 1-est.
Kérjük, hogy NE az intézmény e-mail címét adják meg, hanem a jelentkeztetett pedagógusét.
Intézmény kiválasztása (vagy fenntartó megjelölése)
• A Katolikus Egyház fenntartásában működő, illetve a Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények a listából kiválaszthatók (a székhely helysége szerinti sorrendben). Az intézmény OM azonosítóját begépelve a listaelemre ugrik a fókusz, nem kell görgetni.
• Amennyiben katolikus köznevelési intézmény fenntartója képviseletében jelentkezik a képzésre, válassza a "Fenntartó" listaelemet!
• Amennyiben nem találja a listában az intézményét, kérjük válassza a "Más intézmény (Katolikus Pedagógiai Intézettel szakmai szolgáltatásra NEM szerződött Intézmény)" listaelemet.
Amennyiben katolikus köznevelési intézményfenntartó képviseletében jelentkezik a képzésre, adja meg a fenntartó nevét!
Kérjük adja meg a számlázási adatokat!
Amennyiben a képzés díját egy személy vagy szervezet fizeti ki, akkor adja meg a számlázási adatokat, ha a képzés díjának kifizetése megosztva történik, akkor ennek jelölése után itt adja meg az első számlázási névhez tartozó adatokat!
Ha a számlát nem magánszemély, hanem intézmény (szervezet) részére kéri, akkor kérjük, adja meg az intézmény (szervezet) adószámát!
Számlázási cím
Munkahely adatai
Munkahely címe
Megosztott számlázási adatok
Amennyiben a képzés díjának kifizetése megosztva történik, akkor ennek jelölése után itt adja meg, hogy az első számlázási névhez tartozó befizető a képzés díjának hány százalékát fizeti!
%
Kérjük, adja meg a második számlafizetőhöz tartozó számlázási adatokat!
Ha a számlát nem magánszemély, hanem intézmény (szervezet) részére kéri, akkor kérjük, adja meg az intézmény (szervezet) adószámát!
Második számlázási cím
Jelentkező adatai a szerződéshez
Jelentkező lakcíme
Tartózkodási hely
A telefonszámot a következő formában legyen szíves megadni: +36 30 123 45 67
Adatkezelési tájékoztató: A Katolikus Pedagógiai Intézet számára fontos a személyes adatok védelme, ezért a partnereink személyes adatait körültekintéssel és bizalmasan kezeljük. A jelen űrlapon megadott, a képzés dokumentációjában szereplő adatok adatkezelésének célja az Intézet által szervezett akkreditált pedagógus-továbbképzések és engedélyezett felnőttképzések vonatkozó jogszabályok szerinti dokumentálása, a szervezéssel összefüggő feladatok ellátása. Az adatkezelés jogalapja: jogi kötelezettség teljesítésén alapuló adatkezelés. Az adatkezelési szabályzat tartalmazza az Érintett jogait is. A személyes adataival kapcsolatos jogát gyakorolhatja az Intézet részére az adatvedelem@katped.hu e¬mail címre küldött e-mail útján vagy az Intézet székhelyére küldött postai levél útján. A teljes Adatvédelmi Tájékoztatót a honlapunkon megtalálja, kérjük olvassa el! Kérjük, jelölje be, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót ismeri, a tájékoztatást elfogadja! Adatvédelmi tájékoztató
Megosztás