A képzés napja(i): 
2024. április 24. 13:3015:00
Helyszín: 
Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás

A kurzus  8 órás, amely önálló tanulásból, önálló feladatkészítésből áll, illetve egy online találkozóból, melynek időpontja: 2024.04.24. 13:30-15:00

A kurzus teljesen online dolgozható fel, saját időbeosztással. Előre kiadott szakmai anyagokat (minivideók és leírások) ismerhetnek meg a résztvevők, kipróbálhatják, tanulmányozhatják azokat. A konzulensektől emailben valamint az online találkozó alkalmával személyesen kérdezhetnek. A kurzus végén egy kiadott feladatot kell elkészíteni, és a Google Tanterembe feltölteni. Ennek végső határideje: 2024. 05. 01. éjfél.

A kurzusra való jelentkezését az azt következő héten aktiváljuk, így az ahhoz tartozó ismeretanyagot csak a jelentkezését követő héten éri el, melyről egy automatikus rendszerüzenetet kap. Emiatt szíves türelmét kérjük. 

A részletes program a hivatkozásra kattintva letölthető: 
Képzésért felelős: 
Képzési idő: 
8 óra
Képzés ára: 

A program csak a Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények pedagógusai számára vehető igénybe. Számukra a részvétel ingyenes.

Jelentkezés
Ezen a felületen tud a képzésre jelentkezni.
A képzés folyamatosan teljesíthető. A "képzés napja" az online konzultáció időpontját jelzi.
A pedagógusoknak az igazolás kiállítása miatt feltétlenül fontos megadniuk az oktatási azonosítójukat. Akinek nincs oktatási azonosítója, írjon be 11 db 1-est.
Kérjük, hogy NE az intézmény e-mail címét adják meg, hanem személyeset!
Kérjük, hogy mindenképpen adjon meg egy Google Mail azaz Gmail címet, hogy részt tudjon venni az online képzésen. Ha nincs Gmail címe, akkor készítenie kell egyet! Gmail cím készítése
Intézmény kiválasztása (vagy fenntartó megjelölése)
• A Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények a listából kiválaszthatók (a székhely helysége szerinti sorrendben). Az intézmény OM azonosítóját begépelve a listaelemre ugrik a fókusz, nem kell görgetni.
• Amennyiben katolikus köznevelési intézmény fenntartója képviseletében jelentkezik a képzésre, válassza a "Fenntartó" listaelemet!
Amennyiben katolikus köznevelési intézményfenntartó képviseletében jelentkezik a képzésre, adja meg a fenntartó nevét!
Adatkezelési tájékoztató: A Katolikus Pedagógiai Intézet számára fontos a személyes adatok védelme, ezért a partnereink személyes adatait körültekintéssel és bizalmasan kezeljük. A jelen űrlapon megadott, a képzés dokumentációjában szereplő adatok adatkezelésének célja az Intézet által szervezett akkreditált pedagógus-továbbképzések és engedélyezett felnőttképzések vonatkozó jogszabályok szerinti dokumentálása, a szervezéssel összefüggő feladatok ellátása. Az adatkezelés jogalapja: jogi kötelezettség teljesítésén alapuló adatkezelés. Az adatkezelési szabályzat tartalmazza az Érintett jogait is. A személyes adataival kapcsolatos jogát gyakorolhatja az Intézet részére az adatvedelem@katped.hu e¬mail címre küldött e-mail útján vagy az Intézet székhelyére küldött postai levél útján. A teljes Adatvédelmi Tájékoztatót a honlapunkon megtalálja, kérjük olvassa el! Kérjük, jelölje be, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót ismeri, a tájékoztatást elfogadja! Adatvédelmi tájékoztató
Megosztás